Skip to content

NK groepsspringen op C niveau!

Op zaterdag 11 juni 2022 reisden 5 teams van KEV af naar Zuid-Limburg om mee te doen aan het NK groepsspringen op C niveau. In de ochtend waren de dames van de jeugd en het mix senioren team aan de beurt. Jeugd team 1 bestaat uit Eva, Maud, Annemijn, Lieke, Louise en Roos. Helaas konden Josefiene en Welwitschia niet meedoen. Toch heeft het team super goed gesprongen. Dit resulteerde op een derde plek op airtrack en trampoline. Jeugd team 2 bestaat uit Yfke, Benthe, Lian, Jitske, Nicole, Danique en Jasmijn. Dit team deed op drie toestellen mee. Zij mogen zich een jaar lang Nederlands Kampioen noemen op plankoline kast, trampoline en pegasus.

Het senioren mix team bestaat uit Lieke, Mila, Madelein, Amber, Jade, Noortje, Lieke, Mees, Bram en Ian. Dit team heeft op vier toestellen deelgenomen. Het mix team is Nederlands kampioen geworden op tafel en Trampoline. Daarnaast zijn zij twee keer tweede geworden op de toestellen airtrack en pegasus.

In de middag mocht het jeugd mix team en het junioren damesteam hun sprongen laten zien. Het jeugdteam bestaat uit Mika, Teun, Feline, Elin, Lotte, Menoa, Meis, Lynn en Linde. Dit team is Nederlands kampioen geworden op airtrack, trampoline en pegasus. Op plankoline kast hebben zij een mooie tweede plek weten te behalen.

Het junioren team bestaat uit Janiek, Lina, Nina, Merle, Niene, Lynn, Nora en Nienke. Dit team heeft een derde plek weten te behalen op pegasus. Daarnaast zijn ze tweede geworden op het toestel tafel.

Al met al was het een ontzettend succesvolle dag! KEV is weer een aantal Nederlands kampioenen rijker. Trainsters Iris, Kirsten, Eline en Emma zijn super trots op deze mooie resultaten!