Skip to content

Wedstrijden

Leden van KEV doen regelmatig mee aan wedstrijden. Dit kunnen onderlinge wedstrijden zijn of wedstrijden die georganiseerd worden door de KNGU.

De eigen leiding is het eerste aanspreekpunt

Voor actuele info over deze wedstrijden kan iedereen terecht bij de eigen leiding. Zij zorgen ervoor dat je informatie krijgt over de wedstrijden waar jij of jouw kind aan mee doet. De leiding is dus het eerste aanspreekpunt.

Overzicht van alle KNGU wedstrijden

Kijk voor een compleet overzicht van alle KNGU wedstrijden op de website: KNGU / Dutch Gymnastics.

Dit werkt als volgt:

Stap 1
Ga naar dutchgymnastics.nl/wedstrijden-en-uitslagen.

Stap 2
Selecteer ‘District Oost’ voor regionale wedstrijden en ‘Landelijk’ voor landelijke wedstrijden. (Als je niet weet aan welke wedstrijden jijzelf of jouw kind meedoet, is het handig om dit nog even na te vragen bij de leiding.)

Stap 3
Selecteer daarna de discipline, bijvoorbeeld ‘Groepsspringen’ of ‘Turnen Dames’.

Stap 4
Bekijk nu per maand welke wedstrijden er zijn in het gekozen district en de discipline. De wedstrijden met een oranje buitenlijn zijn al geweest. Via de pijltjesfunctie kun je doorklikken naar een andere maand.

KEV doet mee aan de wedstrijden in “District Oost” en “Overijssel Oost”

Stap 5
Meer weten over de wedstrijd? Als je op de wedstrijd klikt kun je zien wat er al bekend is over de betreffende wedstrijd, zoals het programma of de locatie.

Stap 6
Als de wedstrijd is geweest kun je, bij de informatie uit stap 5, ook de uitslagen vinden.


Tijdig aanmelden / afmelden voor wedstrijden

Voor elke wedstrijd en elke deelnemer betalen we vanuit KEV inschrijfgeld. We willen natuurlijk geen “verspilling” van dit geld. Het is daarom belangrijk dat leden die zich hebben opgegeven voor een wedstrijd er dan ook daadwerkelijk aan mee doen en/of zich (waar mogelijk) tijdig afmelden. Als het lid namelijk wel is opgegeven, maar toch niet mee doet, zijn we het inschrijfgeld kwijt. Stem de deelname van jezelf of jouw kind(eren) daarom goed af met de leiding.

Als er wel is ingeschreven voor een wedstrijd en er zonder geldige reden wordt afgemeld, zijn de inschrijfkosten voor eigen rekening.