Skip to content

Lid worden

Wanneer je lid wilt worden van KEV kan je dit via de onderstaande link:

Aanmelden bij KEV

De lessen ouder & kind gym / peutergym / gym meisjes – jongens groep 1 zitten op dit moment tot en met de zomervakantie vol! Er is hiervoor een wachtlijst. Wil je op de wachtlijst voor de ouder & kind gym / peutergym / gym meisjes – jongens groep 1, laat dit dan weten door een berichtje te sturen naar de ledenadministratie (kevledenadm@gmail.com).

Gebruik van foto’s en filmpjes

Tijdens lessen, wedstrijden, evenementen en dergelijke, worden wel eens foto’s gemaakt. Deze worden gebruikt voor publicatie op onze website, Facebook en eventueel voor een artikeltje in de krant (bijvoorbeeld de Brug). Wij doen dit omdat we trots zijn op de prestaties van onze leden en dit graag uiten. Vaak is dit voor de kinderen zelf ook leuk. Als men lid wordt, dan gaan we ervan uit dat er wordt ingestemd met plaatsing van foto’s of filmpjes.
Als leden/ouders/verzorgers er bezwaar tegen hebben dat we dit doen, maak dit dan svp even kenbaar bij de leiding. We zullen proberen om hier dan rekening mee te houden en deze leden niet met foto/video te vermelden. Of deze eventueel op verzoek te verwijderen.