Skip to content

KEV turnen dames meetmomenten en onderlinge wedstrijden

Wat een fantastische middag was het in gymzaal Weemelanden 26 november. Alle KEV-ers van de discipline turnen dames mochten deelnemen aan deze leuke en sportieve middag.

Voor de jongste leden wordt er geturnd op verschillende trajecten waarmee stickers verdiend worden die door jury worden geplakt op een mooi diploma. Ze hoeven zich niet te vervelen, want ze mogen gewoon blijven turnen totdat ze door mogen naar het volgende traject. Wat prachtig om te zien hoe leuk de meiden het vinden! Aan het einde gingen ze allen welverdiend met een diploma en een medaille naar huis! Goed gedaan!

De meiden vanaf de pupillen tot en met senior hebben gestreden om een podiumplaats te veroveren. Op balk, sprong, vloer en brug lieten zij aan de jury hun goed getrainde turnoefeningen zien en behaalden daarmee scores van de jury. Wat mooi dat er nog zoveel dames genieten van de mooie turnsport en de strijd met elkaar aangaan. Uiteindelijk is degene met de meeste punten de winnares. 
Er is gestreden voor goud, zilver en brons. Iedereen strijdt in haar eigen leeftijd en binnen die leeftijd tegen haar eigen niveau. Het was zeer gezellig, sportief en geslaagd!

Deelneemsters, vrijwilligers, leiding en ouders bedankt!