Skip to content

K.E.V. start vanaf 3 maart weer met buiten trainen.

Vanaf 3 maart gaat K.E.V. weer buiten trainen met haar leden t/m 26 jaar. Het is wel een lastige en ingewikkelde klus voor de vereniging en de trainers om dit te realiseren.

Doordat het ‘s avonds al vroeg donker is en KEV geen buitenlocatie heeft met verlichting zal er nog moeten worden geschoven met uren.  Niet iedereen kan op de vroege uren lesgeven  maar iedereen kijkt binnen zijn mogelijkheden. We kunnen voor 2 avonden in de week het verlichte kunstgrasveld van Amicitia huren. Dat biedt al enige mogelijkheden. Daarnaast vergt het veel flexibiliteit en creativiteit van de trainers om toch de leden zoveel mogelijk onderdelen aan te bieden in hun tak van sport. 

Een aantal selectiegroepen zijn al enkele weken buiten aan het trainen. Dat lukte helaas nog niet voor alle groepen vanwege de vroege zonsondergang, corona en weekendbaantjes. Nu wordt alles op alles gezet om de trainingen door te laten gaan. De trainers van de groepen zullen hun leden zelf op de hoogte brengen.

Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld. Bij interesse in één van de lessen van K.E.V. kunt u via onze website alle informatie vinden.