Skip to content

Jong Talent KEV Vriezenveen Overijssels Kampioen Groepsspringen

Op zaterdag 15 oktober 2022 kwamen de meiden van de jong talent springselectie in alle vroegte aan in de sporthal in Nijverdal. Een spannende dag, de allereerste officiële wedstrijd groepsspringen.. en wat hadden ze er veel zin in! 

De meiden namen deel in de categorie jeugd E-niveau en mochten hun sprongen laten zien op de toestellen airtrack, trampoline, kast-trampoline en kast-plankoline. De volgende meiden hebben de sterren van de hemel gesprongen deze dag: Lente Reefhuis, Lina Reinink, Audrey Vissia, Roos Roelofs, Fem Holland en Femm Zwak.

Het eerste toestel deze ochtend was kast-plankoline. Met de nodige gezonde spanning lieten ze keurige sprongen zien. Hier en daar een klein foutje, maar de kop was eraf. Ze wisten hier een mooie 6e plaats te behalen. Door naar het tweede toestel van de ochtend, dit was trampoline. De sprongen op dit toestel werden erg netjes gesprongen, het tempo van springen was hoog en de meiden lieten goede landingen zien aan de jury. Met 0,07 punten verschil was het net niet genoeg voor het podium. Dit resulteerde in een keurige 4e plaats.

Na een kleine pauze mochten ze laten zien wat ze in huis hadden op de airtrack. De meiden hadden er extra veel zin in, want dit is hun favoriete toestel! Dat was goed te zien, want de sprongen zagen er fantastisch uit en de meiden straalden. Dit werd beloond met de hoogste score en een bonus van de jury, een eerste prijs, Overijssels Kampioen airtrack in een sterk deelnemersveld. Super knap! De meiden sloten de ochtend af met het toestel kast-trampoline. Nahet inspringen lieten ze aan de jury prachtige sprongen zien die uitgevoerd werden in een hoog tempo. De mooie sprongen en goede landingen werden ook hier beloond met een podiumplek! Een fantastische 3e plaats op het toestel kast-trampoline.

Met twee bekers op zak, de titel Overijssels Kampioen airtrack, een grote glimlach en een hele ervaring rijker gingen de meiden samen met hun trouwe supporters weer richting Vriezenveen. De trainsters Kristel en Monique Slaat en de andere trainsters Eline, Tamar, Lieke, Marliek, Britt en Jasmijn zijn super trots op deze kleine toppers!!