Skip to content

22 prijzen voor KEV op regionale springwedstrijden junioren en senioren District Oost

Op zaterdag 8 oktober 2022 vond de eerste wedstrijd van het nieuwe springseizoen plaats en dat was het regionale kampioenschappen voor District Oost voor de junioren en senioren in Nijverdal. KEV Vriezenveen kwam uit met drie senioren teams en drie junioren teams op verschillende niveaus.

In de ochtend was het de beurt aan onze senioren teams. Er hebben drie teams deelgenomen: het senioren mix A team, het senioren dames A en B team (in samenwerking met Quick Gym Oldenzaal) en het senioren mix C team. Alle drie de teams hebben ontzettend hun best gedaan om de mooiste sprongen te laten zien. Hier en daar zitten er zeker nog verbeterpunten in op de toestellen en daar kunnen de teams mee aan de slag. Het senioren mix A team is kampioen van District Oost op minitrampoline, minitrampoline tafel en airtrack. Daarnaast hebben zij een nette tweede plaats mogen behalen op minitrampoline pegasus. Het senioren dames A/B team is kampioen van District Oost op minitrampoline. Daarnaast hebben zij een nette tweede plaats behaald op minitrampoline tafel en op zowel minitrampoline pegasus als airtrack een mooie derde plaats. Het senioren mix C team is kampioen van District Oost op minitrampoline tafel. Daarnaast hebben zij op minitrampoline, minitrampoline pegasus en airtrack een nette tweede plaats mogen behalen.

In de middag was het de beurt aan onze junioren teams. Ook hier hebben drie teams deelgenomen: het junioren dames A team, het junioren mix B team en het junioren mix C team. Ook deze teams hebben hun best gedaan om de mooiste sprongen te laten zien en dit heeft een mooie resultaat opgeleverd! Het junioren dames A team is kampioen van District Oost op minitrampoline, minitrampoline pegasus en minitrampoline tafel. Daarnaast hebben zij een nette tweede plaats behaald op airtrack. Het junioren mix B team is kampioen van District Oost op minitrampoline pegasus en airtrack, en hebben een twee plaats bemachtigd op minitrampoine. Tot slot is ook het junioren mix C team kampioen van District Oost op airtrack. Daarnaast hebben zij een mooie derde plaats behaald op minitrampoline en minitrampoline tafel en een vijfde plaats op minitrampoline pegasus.

De trainsters van de ABC-springselectie zijn trots op de prestatie van de zes teams. Voor de A- en B-teams was het een goede voorbereiding voor de plaatsingswedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap die plaatsvindt in november. Voor de senioren zal deze plaatsvinden op 5 november in Lemmer en voor de junioren op 12 november in Vaals. De teams gaan hard aan de slag om een nog betere prestatie te leveren en zich op alle toestellen te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap!