Skip to content

Goud voor Mees Bekke van KEV op heren turnwedstrijden!

Top prestaties voor alle jongens en heren op de laatste turnwedstrijden van dit seizoen! In Varsseveld mochten op 25 mei de jongens en heren van KEV gaan turnen voor mooie cijfers en hopelijk een plekje op het podium.

In ronde 2 mochten Huub Roelofs, Hugo Winkel en Mark Winkel aan hun wedstrijd beginnen. Deze dag konden ze strijden met hun team en ook individueel in de categorie instap B.

Het was alweer een tijdje geleden en best spannend voor de jongens. Het ging heel erg goed. De verrassing was groot toen de jongens bij de prijsuitreiking de bronzen medaille in ontvangst mochten nemen. Wat mooi al die blijde gezichten, zeer goed gedaan! Het was een groot deelnemersveld waarin Huub eindigde op een keurige 13e plek. Mark werd 20e en Hugo eindigde netjes 23e. Ronde 3 ging van start in de categorie Pupil C. Hieraan deden van KEV mee Dylan Kortenaar, Jasper Berkhof en Finn de Hoop. Ook zij gingen volop bezig met de oefeningen en deden erg goed hun best om mooie cijfers te scoren. De motivatie van deze jongens is groot! Het onthouden soms lastig, maar het is allemaal goed gelukt. Als team werden ze netjes 5e en individueel kwam Dylan op een mooie 17e plek, werd Jasper 19e en eindigde Finn op de 21e plaats.

De laatste ronde ging van start met heren van KEV in meerdere categorieën. Zij strijden alleen individueel in de wedstrijd. De heren Bram Doortmont, Hidde Roelofs, Bob Dekker en Teun Bekke deden mee in de categorie jeugd C, niveau 6. Thomas Valk kwam uit in Junior 2 D, niveau 5 en Mees Bekke ging strijden in de categorie senior D, niveau 4. Mooi om met zoveel heren in 1 ronde bezig te zijn. Elkaar stimuleren en ondersteunen. De jeugd heren presteerden boven alle verwachtingen en waren zelf daardoor heel enthousiast en zeer tevreden. Teun haalde net niet het podium en eindigde met een geweldige prestatie op de 4e plaats, Bob werd keurig 8e, Hidde behaalde een zeer nette 10e plek ondanks dat hij met een blaar verder moest turnen. Bram kwam netjes op de 15e plaats. Thomas is een goede allrounder en dat heeft hij laten zien. Helaas kreeg hij al bij zijn eerste toestel een blaar. Deze is bij de EHBO zo goed mogelijk ingepakt. Hij heeft goed en netjes door geturnd en mocht verdiend op het podium de BRONZEN medaille ophalen. Mees had er zin in en turnde een zeer keurige wedstrijd. Hij had een uitdagende oefening op brug die nog nooit eerder dit jaar op een wedstrijd zo goed gelukt is als deze dag. Mees won verdiend het GOUD! De trainsters Els en Sabrina zijn trots op de mannen. Het was een mooie, gezellige en sportieve wedstrijd.