Skip to content

Thomas en Teun van K.E.V. door naar Finale NK Acro D

Noa met Menoa een 7e plaats en Michelle met Feline een 12e plaats op Halve Finale
In het weekend van 21 en 22 mei werd de Halve Finale NK gehouden voor D en E teams acrobatiek in Gramsbergen. De teams van KEV namen op zondag deel, mede omdat de zaterdag tegelijk viel met andere wedstrijden. Het is al een ontzettend knap van deze teams dat ze het zover hebben geschopt in de landelijke wedstrijden. Al vele concurrentie achter zich gelaten gingen ze hier de strijd aan om een plek in de finale te bemachten.
Thomas Tempert en Teun Bekke is dit gelukt! Ze kwamen uit in de categorie D senior en hebben hun beste wedstrijd van het seizoen gedraaid. Ze mochten op de hoogste trede plaatsnemen om wederom de eerste plek in ontvangst te mogen nemen. Noa Exel met Menoa Zwiers kwamen uit op E niveau in de categorie junior. In deze categorie ligt het niveau het gehele seizoen al erg hoog. De dames hebben zich wederom bewezen dat ze bij de top 15 van Nederland horen. Ze hebben het uitstekend gedaan! Een klein foutje, maar artistiek erg sterk. Helaas gaat er maar een klein deel door naar de Finale, maar met een 7e plaats is dit een uitstekende prestatie. Michelle Tempert met Feline Ibbenhorst stonden klaar om hun oefening te laten zien aan de 15 koppige jurypanel. Ze namen deel op D niveau in de categorie senior. Ook dit team wist hun beste oefening van de dag te draaien! Uitstekend gedaan! De cijfers lagen allemaal erg dicht bij elkaar en iedereen was aan elkaar geweest. Een geweldige 12e plaats is een hele goede prestatie!
Hun trainers zijn enorm trots op deze prestaties en hebben genoten deze dag! Thomas en Teun mogen op 11 juni uitkomen op het NK om de titel proberen te bemachtigen.