Skip to content

Doe mee met de dansworkshop!

Ontdek jouw passie voor dansen tijdens de KEV dansworkshop in Vriezenveen

Op woensdag 29 juni 2022 organiseert KEV Vriezenveen een supergave dansworkshop met het thema “Are you ready to dance?”. Tijdens deze workshop worden voor alle leeftijdsgroepen leuke danslessen gegeven. Kijk in het programma hoe laat de workshop voor jouw leeftijd begint en kom meedoen. Iedereen is welkom! De dansworkshop wordt georganiseerd in sportzaal Weemelanden, Koningsweg 20 in Vriezenveen.

Een programma vol dans:
14.30 – 15.15 uur — Peuters (vanaf 2,5 jaar) en kleuters
15.30 – 16.30 uur — 6 t/m 10 jaar
16.30 – 17.30 uur — 11 t/m 14 jaar
17.30 – 18.30 uur — 15 jaar en ouder
19.30 – 20.30 uur — Demogroep vanaf 14 jaar (voor iedereen die het leuk vindt om, naast de gewone dansdemo’s en de KEV Uitvoering, extra vaak op te treden voor publiek)

Maak kennis met de nieuwe dansleiding: Sylvie, Fleur en Zita
De workshop wordt gegeven door Sylvie, Fleur en Zita. Drie ervaren en enthousiaste leidsters die zelf op hoog niveau dansen én in het nieuwe seizoen bij KEV starten met lesgeven. Deze jazzleiding start vanuit een unieke samenwerking die KEV Vriezenveen is aangegaan met Dance Studio Janien uit Wierden. Bestaande leden kunnen tijdens de dansworkshop alvast kennis maken met hun nieuwe leidsters in seizoen 2022-2023.

Voor wie is de workshop geschikt?
Naast onze bestaande leden, nodigen we alle jongens en meisjes uit die willen ontdekken of ze onze passie voor dans delen. De danslessen bij KEV zijn geschikt voor iedereen die het leuk vindt om lekker te bewegen op muziek. Het niveau maakt hierbij niets uit. Het draait om plezier en samen sporten. En heb je toevallig veel talent? Nou dan ben je ook aan het goede adres, want misschien stroom je dan wel door naar één van de jazzdansselecties. De selecties doen jaarlijks mee aan danswedstrijden zoals de voorrondes (en vaak aan de finale) van het NK Jazzdans.