Skip to content

KEV Vriezenveen vult podium op teamgymwedstrijd

Afgelopen zaterdag hebben 4 junioren teams van KEV Vriezenveen deelgenomen aan de micro teamgym wedstrijd van district Oost. Dit is een vorm van het groepsspringen waarbij er in kleine teams wordt gesprongen op muziek. De teams deden mee op het A- en B-niveau. Het was een mooie wedstrijd om nieuwe sprongen te laten zien om wedstrijdervaring op te doen!

In de categorie dames junior A werd het hele podium gevuld door KEV Vriezenveen! De eerste plaats werd behaald door Yfke Veneklaas, Jitske van de Vegte en Nicole Lemans. Op plek twee eindigden Lian Dasselaar, Benthe Fokke en Britt Dasselaar en ook de bronzen beker ging mee naar Vriezenveen dankzij Merle Staal, Florien Meijer, Danique Bramer en Emma Nuis. 

Het mix junioren B team, bestaande uit Boaz Lemans, Teun Bekke, Josefiene Bom en Meis Perik, viel net buiten het podium maar eindigde op een mooie 4e plek!

Komende zaterdag (3 februari) zullen 4 senioren teams van KEV meedoen aan de meso teamgym wedstrijd in Dalen. Ook zij zullen op muziek hun sprongen laten zien en daarnaast een vloeroefening die bestaat uit dans en gymnastische sprongen en elementen. Veel succes!