Skip to content

KEV biedt beweegles aan voor Oekraïense kinderen

Op maandag 9 mei was het zover, de eerste beweegles voor een grote groep Oekraïense kinderen in de leeftijd van 2 t/m 16 jaar. Samen met begeleiding en enkele moeders kwamen de kinderen aan in de gymzaal. Voordat de les begon konden de leiding en voorturnsters kennismaken met de ouders en kinderen. Het kennismaken en communiceren gaat met behulp van de app SayHi waarbij gesproken tekst gemakkelijk wordt vertaald, zowel in het Nederlands als in het Oekraïens. Dit is erg handig!
De gymzaal was volgebouwd met verschillende speel-, spring-, klim- en klautertoestellen, voor iedere leeftijd werd iets aangeboden. Het was een mooie eerste les en voor de leiding was het erg waardevol om te zien dat de kinderen plezier konden beleven, even weg uit de vreselijke situatie.

De beweegles zal t/m de zomervakantie aangeboden worden op de maandagmiddag van 15:30-16:30 uur in gymzaal de Weemelanden o.l.v. Monique Slaat en Kristel Slaat. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Kristel Slaat, kristelslaat@gmail.com.