Skip to content

Beide junioren teams van KEV Vriezenveen plaatsen zich voor het NK! 

Zaterdag 12 november was het zover voor onze junioren. De plaatsingswedstrijd voor het NK. Twee teams kwamen in actie. Een verre reis voor deze teams, namelijk naar Vaals. ’s Ochtends vroeg vertrokken met de bus die geregeld is door een aantal sponsoren. 

Eenmaal aangekomen begonnen we met het dames junior A team: Nora, Nina, Florien, Britt, Yfke, Lian, Noa en Guusje. Door veel blessure gevallen was het best spannend voor de meiden. Ze begonnen op airtrack. Mooie synchroon serie en moeilijke keuze series die goed werden uitgevoerd. Hierdoor hebben ze hoge punten weten te halen en zijn ze voor dit onderdeel geplaatst voor NK. 

’s Middags was het tijd voor het toestel trampoline. Een paar kleine foutjes maar geen vallen. Dit leverde weer goede punten op. Met ruimte voor verbetering, weer een plaats op het NK. 

Daarna kwam het toestel Pegasus trampoline. Wederom geen vallen en zeker ruimte voor verbetering. De dames zijn als eerste geplaatst op dit toestel. 

Het laatste toestel voor deze dames was tafel. Een toestel waar ze de enigste zijn in hun categorie. Een paar slordige foutjes maar desondanks toch de punten weten te halen en door naar het NK. 

In de middag was het ook de beurt aan ons mix junior B team: Thijmen, Teun, Nicole, Jitske, Jasmijn, Danique, Benthe en Vera. Dit team is een combinatie team van springers van KEV en een springer van Quick Gym Oldenzaal. Zij begonnen op het toestel pegasus trampoline. Een paar foutjes waardoor het aardig spannend werd met de punten, maar het eerste toestel voor het NK is een feit. 

Daarna volgde airtrack. Een toestel wat sommige springers aardig lastig vinden. Dit viel ook te zien maar desondanks goede punten en een plekje op het NK voor dit toestel. 

Als laatst kwam het toestel trampoline. Voor vele hun lievelings toestel. Netjes gesprongen, een paar kleine foutjes maar ook op dit toestel geplaatst voor het NK. 

De trainsters Laurien, Marleen en Iris zijn tevreden. Deze reis was niet mogelijk geweest door onze sponsoren. Hartelijk dank daarvoor!

Op 10 december strijden onze jeugd, junioren en senioren teams voor de titel Nederlands Kampioen, op maar liefst 19 toestellen in Ede!