Skip to content

8 Acro teams KEV naar Oost Nederlands Kampioenschappen

8 Acro teams KEV naar Oost Nederlands Kampioenschappen
Met 14 podiumplekken in de laatste plaatsingswedstrijden

Afgelopen periode werden in verschillende plaatsen en weekenden de tweede en derde plaatsingswedstrijden gehouden voor alle Acro teams van KEV in de niveaus E, D en D+. Tijdens deze 7 verschillende wedstrijden kwamen alle teams voor een tweede en derde keer op de vloer. Alle 18 deelnemende teams van KEV hebben tussendoor flink aan hun oefening en elementen gewerkt om steeds hogere cijfers en limieten te halen. Vele teams wisten zich steeds te verbeteren en hiermee samen 14 prijzen binnen te slepen. Met deze mooie resultaten werden ook steeds meer limieten gehaald. Iedereen heeft goede prestaties neergezet en daar mogen ze ontzettend trots op zijn vinden hun trainsters! Op naar de Oost Nederlandse Kampioenschappen met maar liefst 8 teams verdeeld over 3 verschillende niveaus.

E niveau:
2 teams door naar ONK: Florien Meijer met Cato Wessels en Merle Staal met Djennah Friesacher hebben zich geplaats voor het Oost Nederlands Kampioenschap in Hellendoorn op 6 april! Wat een uitstekende prestatie! Beide komen uit in de categorie E senior Duo. Kaylinn Oudelaar met Hanne Berkhof staan 1e reserve voor het ONK. Dat betekend dat ze wel het limiet hebben gehaald, maar er niet meer teams mochten doorstromen.
3x Zilver: 2x Florien Meijer met Cato Wessels, Merle Staal met Djennah Friesacher
2x Brons: Florien Meijer met Cato Wessels, Amber Boertje met Megan Jaspers Faijer 
8 teams Door naar Go-cup: Amber Boertje met Megan Friesacher, Karen Slettenhaar met Dana Dekker en Lola Triginate, Anja Veldhuis met Kaylee Tijhoff en Jedidja ten Brinke, Madelein Bolk met Lieke Wessels en Evi Spier, Imke Kokhuis met Lot Jaspers Faijer, Jade Imbos met Lobke Naber, Marlou Goossen met Lina Reinink, Kaylinn Oudelaar met Hanne Berkhof indien ze niet zijn ingezet op ONK. Deze teams hebben zich geplaatst voor de Go-cup, soort van B-finale van het district. Daar strijden ze nu ook tegen teams van Gelderland en word gehouden op 20 april in Giethoorn.

D niveau:
4 teams door naar ONK: Thomas Tempert met Roos Jonker, Noa Exel met Menoa Zwiers en Fleur Mullink, Tamar van Losser met Zoë Smoes, Tara Olthof met Meike Wilharms en Roos Wessels. Deze teams hebben zich geplaatst voor het Oost Nederlands Kampioenschap in Vaassen op 13 april. Wat is dat een super mooie prestatie! Tara , Meike en Roos kunnen helaas niet doorstromen vanwege een operatie binnen het team. De rest is nog in de strijd voor een plek op het ½ finale en het NK.
2x Zilver: 2x Thomas Tempert met Roos Jonker
3x Brons: Tara Olthof met Meike Wilharms en Roos Wessels, 2x Noa Exel met Menoa Zwiers en Fleur Mullink.
2 teams Door naar Go-cup: Isa Ekkel met Maud Dogger, Monique Wild met Bianca Mijnsbergen en Jolie van Iersel

D+ niveau:
2 teams door naar ONK: Michelle Tempert met Caydence Haarhuis en Maud Olthof met Lieke Seubring hebben constant stabiele oefeningen neergezet en telkens limieten gehaald. Met als resultaat een verdiende plek op het Oost Nederlands Kampioenschap op 13 april in Vaassen.
1x Goud: Michelle Tempert met Caydence Haarhuis.
2x Zilver: 2x Maud Olthof met Lieke Seubring.