Skip to content

22 april 2020 Update maatregelen in verband met Corana virus


Zoals we dinsdagavond hebben gehoord zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd.
Deze maatregelen zijn:

  1. Kinderen t/m 12 jaar mogen vanaf 29 april 2020 buiten sporten zonder 1,5 meter afstand te houden (trainingen kunnen hervat worden, wedstrijden niet). Deze beperkte heropening van de sport is voorlopig tot 20 mei aanstaande.
  2. Jongeren van 13 t/m 18 jaar mogen vanaf 29 april buiten sporten, maar moet 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Ook hier kunnen de trainingen worden hervat, wedstrijden mogen niet georganiseerd worden. Deze beperkte heropening van de sport is voorlopig tot 20 mei aanstaande.
  3. Horecavoorzieningen van de sportclubs blijven, net als de rest van de horeca in Nederland, gesloten.
  4. Het algemene verbod op samenkomsten blijft voorlopig gehandhaafd.

Het bestuur van KEV volgt hierin uiteraard wederom de maatregelen en adviezen van het kabinet, het RIVM, de KNGU en NOC*NSF om zodoende mee te werken de verspreiding van het Coronavirus in te dammen.


Dit nieuws vraagt creativiteit van onze leiding die dol enthousiast aan de slag zijn gegaan om lessen en oefeningen voor buiten te organiseren. Bij alle disciplines zien we zeker kansen. Weet dat er hard wordt gewerkt en we hopen dit weekeinde de plannen klaar te hebben om dit mogelijk te maken.

Vanaf deze plek wil ik dan ook alle leiding, leden, en ouders van leden, namens de vereniging danken voor de enorme steun en vertrouwen. Dit gevoel van solidariteit voelt goed in deze moeilijke tijden. Wij zijn blij met jullie begrip!

Met betrekking tot het lidmaatschapsgeld hebben wij kunnen besluiten om in mei geen lidmaatschapsgeld te innen.


Bestuur KEV